top of page
  • Skribentens bildCornelia Hasselvik

Klassiska färgsättningar

Hej på er! Hoppas allting är toppenbra med er & att veckan går bra :)

Jag är sjuk & har konstant huvudvärk så blir lite dåliga uppdateringar här & på instagram just nu.

Jag har skrivit ett inlägg om det värsta färgerna vi kan använda så tänkte vi kör ett inlägg med klassiska färger, men jag tror inte någon utav oss kommer bli särskilt förvånade! ;)


Vitt är tidlöst elegant!

Som den regerande mästaren av interiörfärg är vit en färg som överskrider både tid och dekorationsstilar. Vit kan få ett rum att kännas ljust, fräscht och uppdaterat i miljöer som sträcker sig från modernt till traditionellt. Dess diskreta elegans ger en tom duk för att dekorera, vilket låter färgglada accenter stå i centrum.


Beige reflekterar värme och komfort!

Många designers och husägare väljer de varmare tonerna av beige som en bekväm bakgrund för innerväggar. Beige är en klassisk färg som har ökat de senaste åren då trender lutar mot varmare nyanser och mysigare vibbar. Beige är en favoritfärg för nybyggen och hem som kommer ut på marknaden på grund av dess mångsidighet, neutrala kvalitet och välbekanta komfort.


Grå är ren och sofistikerad! Grått blev vitt och beiges största tävling under 2010-talet och fängslar fortfarande husägare under 2020-talet. Erfarna designers vet att inte alla hem är lämpade för den svala och isiga färgen.


Blå är en beprövad och sann favorit!

Blått är en älskad interiörfärg och kan, beroende på nyans, fungera i nästan vilken inredningsstil som helst För en heminredning som känns kurerad och avsiktlig när åren går.


Grön är jordnära och elegant!

Blått har varit den långvariga klassikern för icke-neutrala färger. Men grönt är väl värt sin vikt i stil, mångsidighet och genomslagskraft. Ta en jordnära, subtil grön för en tidlös twist på neutrala färger.


Så är någon utav oss chockade? Nej det tror jag inte, dom kallas ju för tidlösa klassiker av en anledning! :)


Ha en fantastiskt bra dag, så hörs vi i nästa inlägg precis som alltid! :)Commentaires


bottom of page